Galeria Shqiptare - Foto per MSN dhe Forume - Foto Dashurie - Wallpapers falas - Sfonde per celular - Videoklipe Shqiptare & te huaja

Cars Autos Motorbikes Motorcycles Ferrari BMW Mercedes


foto_per_msn_shqip_humor46.jpg
O gjo e eger192 views
foto_per_msn_shqip_humor47.jpg
Te boj cop-cop more vesh a jo?138 views
foto_per_msn_shqip_humor49.jpg
Kam dale me livadhis167 views
foto_per_msn_shqip_humor54.jpg
Hec se ste gjen gjo tyyyy...196 views
foto_per_msn_shqip_humor55.jpg
Prit pak se kam cik pune186 views
foto_per_msn_shqip_humor37.jpg
Mos shko or trim174 views
foto_per_msn_shqip_humor39.jpg
Te flas vete me vone se tani me erdhi shefi163 views
foto_per_msn_shqip_humor19.jpg
Sa inot i kom festat203 views
foto_per_msn_shqip_humor25.jpg
Rruge pa kthim229 views
32 files on 4 page(s) 2